Her på siden kan du blive klogere på luft til luft varmepumper, se priser inklusiv montering og få 3 uforpligtende tilbud.
Denne varmepumpe er specielt populære og gode i sommerhuse, kolonihaver og andre former for fritidshuse, der ellers ikke har nogen varmekilde eller opvarmes med elradiatorer. Elradiatorer har i mange år været populære, da de er nemme at tilslutte, da de blot skal sættes i en stikkontakt. Dog er de meget dyre at have kørende og der er derfor mange penge at sparre, hvis man vælger at udskifte til varmepumpe i stedet.
Udover at varmepumpe kan generere varme, kan den også skabe kold luft, når der er varmt udenfor. Når du vælger at installere en varmepumpe får du derfor også aircondition i huset, som kan være rart i de varmeste måneder.
En luft til luft varmepumpe genererer og blæser varmt luft ind i huset og kræver ingen vedligeholdelse.
Varmepumpen har en forventet levetid på 8- 12 år og koster omkring 8.000- 25.000 kr. inkl. installation.
Ved installation af en varmepumpe er det desværre ikke muligt at få tilskud fra staten.
Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk kan du helt uforpligtende og gratis modtage 3 tilbud på en luft til luft varmepumpe inkl. montering af professionelle varmeinstallatører nær dig.
Det tager kun 5 minutter og du har mulighed for at spare mange penge. Derudover har 3byggetilbud.dk enterprisegaranti, hvor du er sikret med op til 35.000 kr. ved håndværksmæssige fejl eller mangler.
Afhængigt af dine ønsker kan en billig luft til luft varmepumpe koste cirka 8.000 kr. Imens kan en bedst i test vinder koste op mod 25.000 kr. inkl. installation.
Ofte ses der en sammenhæng mellem kvalitet og pris, men det er ikke nødvendigt at gå efter den dyreste. Dog er det vigtigt at være opmærksom på at den varmepumpe du vælger opfylder en række krav.
Varmepumpen skal være godkendt af sparenergi og have en SCOP værdi på minimum 5- 6 (SCOOP værdi giver en indikation af energieffektivitet).
Det er vigtigt at sikrer dig, at varmepumpen kan installeres til at køre med lave temperaturer, hvis du vil benytte den til at holde dit fritidshus frostfrit i løbet af vinteren.
Derudover er det en god idé at investere i en varmepumpe, der ikke larmer for meget. Støj kan være generende i længeden og du vil helt sikkert blive træt af at sidde i en stue med en brummende baggrundseffekt, der er konstant. Her er bedst i test varmepumper som regel sikre, da støjniveau er en del af testen.
Her finder du en liste med de producenter der de seneste år har bedst i test varmepumper:
Ved at indhente et tilbud er du bedst sikret i forhold til de billigste priser. Nedenunder kan du hente 3 gratis og uforpligtende tilbud på varmepumper.
Da varme stiger op er det bedst hvis en varmepumpe er placeret sådant, at den kan sende varmt luft ned til gulvet. Dette sikrer den bedste cirkulation og varme i hele rummet.
Ofte siger man at en varmepumpe skal placeret minimum 1,5 meter oppe på en væg med en centreret placering i huset. Dertil skal luften helst kunne bevæge sig ugeneret, uden at blive stoppet af møbler mv.
Undtagelsen er her ved varmepumper, der designmæssigt minder mere om radiatorer og som monteres ved gulvet.
Det er ligegyldigt om du bor på Sjælland, på Fyn og øerne eller i Jylland – det er muligt at få et tilbud på montering af luft til luft varmepumper inkl. montering i hele landet.
Er du i tvivl om hvilken varmepumpe der passer til dit behov? Så lad fagfolk hjælpe dig og indhent 3 uforpligtende tilbud.
Der er mange fordele ved at få installeret en luft til luft. Den største må være, at man kan spare rigtig mange penge i sammenligning med elvarme. Derudover er det nemt at installere pumpen og det kræver ikke radiatorer i huset.
Pumpen skaber et flow i huset, der giver en rigtig god ventilation, som er både sund for dig og huset. Er du allergiker eller overfølsom, kan pumpen fjerne støv og pollen fra den luft, som pustes ind i huset.
Om sommeren kan pumpen skabe kold luft og dermed benyttes som aircondition.
Kan holde et fritidshus, garage mm. frostfrit i løbet af vinteren.
Såvel som der findes mange rigtig gode grunde til at anskaffe sig denne type varmepumpe, så findes der også et par ulemper.
Den største ulempe er, at varmepumpen ikke kan levere varmt vand. Du er derfor nødsaget til at have en anden varmekilde til dette, eksempelvis en varmtvandsbeholder.
Hvis du har et stort fritidshus, eller ikke har mulighed for at placere varmepumpen centralt, kan pumpen have svært ved at opvarme alle rum. Derudover laver pumpen mindre varme, når der er meget koldt udenfor.
Nogle syntes, at den luft der bliver sendt ind i huset kan føles som træk. Derudover vil der altid være en smule støj forbundet med det at have en varmepumpe tændt.
Er du ikke helt sikker om du skal have en luft til luft, så undersøg andre muligheder her.
Siden er reklamefinansieret
kontakt@effektivvarme.dk